Betaling

Betaalmogelijkheden

Aan het einde van het bestelproces ga je akkoord met de algemene voorwaarden en wordt je doorverwezen naar de betaalpagina. Wij accepteren, afhankelijk per land, een aantal verschillende betaalmethodes, waaronder: Bancontact, MasterCard en Visa.

Bancontact logo
MasterCard logo
VISA logo

Als je bank-/betaalpas wordt geautoriseerd, wordt de betaling direct bij je in rekening gebracht en ontvang je een e-mail met de bevestiging dat je bestelling succesvol is verlopen. Alleen betaalde bestellingen worden in behandeling genomen. Als de betaling mislukt, dan ontvang je binnen een aantal uur een e-mail met een betaallink en kun je het nog eens proberen. Uiteraard kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Veiligheid

Veiligheid nemen wij serieus en beveiliging van je gegevens heeft een hoge prioriteit. Stripe is onze partner voor het afhandelen van online betalingen. Er worden geen gegevens verstuurd zonder versleuteling. Alle bestellingen worden verzonden over een beveiligde internetverbinding via SSL (Secure Sockets Layer)-versleuteling en andere maatregelen.